• Facebook
  • Instagram

Mijn missie: ​

Mensen stil laten staan bij de overvolle tijd van nu door duurzame producten en verrassende projecten te ontwikkelen. Producten en projecten met een knipoog én een boodschap.

Over mijzelf en UP!

 

Al geruime tijd maak ik decors, rekwisieten en ruimtelijke installaties waarbij ik zoveel mogelijk afvalmaterialen gebruik. Het maken van duurzame keuzes in consumeren en je bewust zijn van de tijd waarin we leven hoort daar ook bij. Het werd tijd om daar mijn specialisme van te maken. 

Ruim twee jaar geleden ben ik machines gaan maken om plastic te recyclen. Geïnspireerd door 'Precious Plastic'. Inmiddels ben ik redelijk bedreven in het maken van balken, sieraden en lampen van afvalmateriaal. (plastic dus!) En UP! staat daarbij natuurlijk voor UP!cycling. 

Ik ben een zeer praktisch ingestelde ontwerper die steeds de gulden middenweg zoekt tussen tijd, budget, artistieke inhoud en restricties van de plek waar mijn werk komt te staan. Het plezier zit hem vooral in het improviseren en zoeken naar de eenvoud in oplossingen.